Uslovi kupovine

Prema trenutno važećem Zakonu o oružju i municiji, tetivno oružje može biti D kategorije (do 101 lbs) i C kategorije (preko 101 lbs).
Uslov za kupovinu D kategorije je napunjenih 18 godina i posedovanje lične karte Republike Srbije.
Uslov za kupovinu C kagorije je starost 18 godina, posedovanje lične karte Republike Srbije i obavezna prijava u roku od 8 dana od dana kupovine. Prijava se vrši u policijskoj stanici prema mestu prebivališta iz lične karte. Za prijavu je potrebno poneti predmet prijave, račun i u policijskoj stanici popuniti obrazac sa ličnim podacima i predati uplatnicu kao dokaz o plaćenoj taksi. Podatke za uplatnicu dobijate u policijskoj stanici, a u trenutku pisanja ovog teksta, taksa za prijavu je 1720 dinara (februar 2020 - proveriti na sajtu MUP da li se taksa menjala).

Sva ostala oprema (tetive, strele, delovi za strele, štitnici, itd.) su u slobodnoj prodaji, ali Strela Archery Shop zadržava pravo da na osnovu procene zaposlenih, ne izvrši prodaju pojedinih artikala.

Cene proizvoda su izražene na komad ili na pakovanje, a u uz proizvod je navedena količina proizvoda koju je moguće kupiti.

Pakete isporučujemo kurirskom službom Post Express i preuzimamo odgovornost u sučaju neisporučivanja pakata ili oštećenja istog. Ukoliko želite isporuku preko neke druge kurirske službe, to obavezno nalgasite prilikom poručivanja i u tom slučaju ne garantujemo dan slanja, zadržavamo pravo da tražimo avansnu uplatu pre slanja i odričemo se odgovornosti u slučaju oštećenja paketa u toku transporta.

Pojedine proizvode nije moguće slati kurirskim službama i za te proizvode je obavezno preuzimanje u prodavnici.
Pojedine pakete (npr. velike mete) nije moguće slati preko Post Express.
U slučaju slanja paketa koji zahtevaju posebno pakovanje ili je vrednost paketa suviše mala, postoji mogućnost dodavanja troškova ambalaže, ali nakon odobrenja kupca.

Ukoliko porudžbina sadrži strele/cevi vrednosti manje od 2.500 dinara, na račun će biti dodato 100 dinara za ambalažu.